Autocentar Vrbovec d.o.o.

 

Servis
Ulica 1. svibnja 3, 10 340, Vrbovec

 

01 2720 501
01 2720 513

 


 

SERVIS
Servis svih marki automobila, kao i kompletan remont i popravak vozila možete obaviti u našem moderno opremljenom servisu, u sklopu kojeg su autolakirnica, autolimarija, vulkanizerski servis, kao i radionica za ugradnju plina, servis vatrogasnih aparata te laboratorij i servis za baždarenje analognih i digitalnih tahografa, kao i ograničivača brzine.
Brz i kvalitetan popravak Vašeg vozila, stručni i motivirani djelatnici, naše su vodilje u poslovanju, zahvaljujući kojem smo stekli zavidnu bazu zadovoljnih klijenata. A kako bi Vaše servisirano i popravljeno vozilo zablistalo u novom sjaju, za Vas je tu i autopraonica s najkvalitetnijim sredstvima za pranje i sjaj vozila. Autopraonica je smještena na adresi 1. svibnja 3, kao i prodavaonica s rezervnim dijelovima za vozila. Ljubazni djelatnici odgovorit će stručno na sva Vaša pitanja vezana uz rezervne dijelove, kao i najučinkovitije održavanje Vašeg vozila.

Ovlašteni smo servis vatrogasnih aparata marki: Pastor, Gloria, MGS, ZiS i IV-ER-KVC, a obavljamo i uslugu pokretnog servisa.