AUTOCENTAR VRBOVEC

BESPLATNI INFO TELEFON

0800 32 32 32

AUTOCENTAR VRBOVEC

BESPLATNI INFO TELEFON

0800 32 32 32

Autocentar Vrbovec d.o.o.

Ulica 1. svibnja 3, Vrbovec

 

Servis
01 2720 501

SERVIS

Servis svih marki automobila, kao i kompletan remont i popravak vozila možete obaviti u našem moderno opremljenom servisu, u sklopu kojeg su autolakirnica, autolimarija, vulkanizerski servis, kao i radionica za ugradnju plina, servis vatrogasnih aparata te laboratorij i servis za baždarenje analognih i digitalnih tahografa, kao i ograničivača brzine.
Brz i kvalitetan popravak Vašeg vozila, stručni i motivirani djelatnici, naše su vodilje u poslovanju, zahvaljujući kojem smo stekli zavidnu bazu zadovoljnih klijenata. A kako bi Vaše servisirano i popravljeno vozilo zablistalo u novom sjaju, za Vas je tu i autopraonica s najkvalitetnijim sredstvima za pranje i sjaj vozila. Autopraonica je smještena na adresi 1. svibnja 3, kao i prodavaonica s rezervnim dijelovima za vozila. Ljubazni djelatnici odgovorit će stručno na sva Vaša pitanja vezana uz rezervne dijelove, kao i najučinkovitije održavanje Vašeg vozila.

Ovlašteni smo servis vatrogasnih aparata marki: Pastor, Gloria, MGS, ZiS i IV-ER-KVC, a obavljamo i uslugu pokretnog servisa.