AUTOCENTAR VRBOVEC

BESPLATNI INFO TELEFON

0800 32 32 32

AUTOCENTAR VRBOVEC

BESPLATNI INFO TELEFON

0800 32 32 32

Autocentar Vrbovec d.o.o.

Ulica 1. svibnja 3, Vrbovec

01 2720 500

Radno vrijeme:
Pon – pet: 7.00 – 20.00
Sub: 7.00 – 13.30
TEHNIČKI PREGLED VOZILA

U Autocentru Vrbovec stručni i motivirani djelatnici već 35 godina pružaju kvalitetnu i brzu uslugu tehničkog pregleda vozila. Prepoznaje to velik broj zadovoljnih klijenata koji se iznova vraćaju svake godine. Jer, kvalificirani djelatnici Autocentra Vrbovec svakodnevno spremno odgovaraju na sva pitanja i zahtjeve vozača, koji brzo i kvalitetno mogu obaviti sve vrste tehničkih pregleda, registraciju vozila, homologaciju, dobiti ateste, ali i ugovoriti kvalitetnu policu osiguranja. Naime, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, svako vozilo prije uključivanja u promet mora proći provjeru tehničke ispravnosti i ekološke prihvatljivosti vozila.

Naša stanica za tehnički pregled vozila raspolaže opremom koja udovoljava najzahtjevnijim kriterijima za ispitivanje vozila, i u njoj se svakodnevno obavljaju redovni i preventivni tehnički pregledi vozila, a mogu se dobiti i korisni savjeti vezani uz održavanje vozila. Kako bi se podigla sigurnost na cestama i zadovoljili ekološki zahtjevi i propisi, uz brzu i kvalitetnu uslugu, kod nas možete obaviti sve na jednom mjestu za svoje vozilo.

Uz redovite tehničke preglede vozila, kod nas možete obaviti i:

  • Tehnički pregled svih vrsta teških teretnih vozila
  • Ispitivanja vozila – atest prilikom preinaka na vozilima, ugradnja ili izgradnja određenih uređaja i oprema, kao i prema zahtjevima CEMT-a
  • Homologaciju vozila