Autocentar Vrbovec d.o.o.

Ulica 1. svibnja 3, Vrbovec

01 2720 500

Radno vrijeme:
Pon - pet: 7.00 – 20.00
Sub: 7.00 – 13.30
TEHNIČKI PREGLED VOZILA

U Autocentru Vrbovec stručni i motivirani djelatnici već 35 godina pružaju kvalitetnu i brzu uslugu tehničkog pregleda vozila. Prepoznaje to velik broj zadovoljnih klijenata koji se iznova vraćaju svake godine. Jer, kvalificirani djelatnici Autocentra Vrbovec svakodnevno spremno odgovaraju na sva pitanja i zahtjeve vozača, koji brzo i kvalitetno mogu obaviti sve vrste tehničkih pregleda, registraciju vozila, homologaciju, dobiti ateste, ali i ugovoriti kvalitetnu policu osiguranja. Naime, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, svako vozilo prije uključivanja u promet mora proći provjeru tehničke ispravnosti i ekološke prihvatljivosti vozila.

Naša stanica za tehnički pregled vozila raspolaže opremom koja udovoljava najzahtjevnijim kriterijima za ispitivanje vozila, i u njoj se svakodnevno obavljaju redovni i preventivni tehnički pregledi vozila, a mogu se dobiti i korisni savjeti vezani uz održavanje vozila. Kako bi se podigla sigurnost na cestama i zadovoljili ekološki zahtjevi i propisi, uz brzu i kvalitetnu uslugu, kod nas možete obaviti sve na jednom mjestu za svoje vozilo.

Uz redovite tehničke preglede vozila, kod nas možete obaviti i:

  • Tehnički pregled svih vrsta teških teretnih vozila
  • Ispitivanja vozila – atest prilikom preinaka na vozilima, ugradnja ili izgradnja određenih uređaja i oprema, kao i prema zahtjevima CEMT-a
  • Homologaciju vozila